dimecres, 2 d’abril del 2014

EMPESTATS 2014

Benvolguts,

Com ja vam informar i acordar, en la primera reunió, aquest any seguirem un sistema organitzatiu basat en comissions de treball. Explicació esquemàtica a continuació.

Sistema de comissions:
A partir d'aquest any la Festa dels Empestats s'organitzarà mitjançant un sistema de comissions.
Aquestes comissions treballaran independentment mantenint reunions generals per posar en comú els treballs de cada comissió.

Aquestes seran:
- Comissió històrica: en funcionament des del primer moment, ja que és d'on parteix el contingut i la direcció que pren la Festa dels Empestats, comprova que el fet històric no es perdi de vista ni es desvirtui.
- Comissió de comunicació i relacions: formada per persones amb capacitats socials (capaces de gestionar reunions, debats, conflictes i trobades amb col·laboradors, patrocinadors, organitzadors, administració pública, etc) i/o informàtiques (sobretot destinades a gestionar el mailing, blog, twitter, facebook, etc).
- Comissió de visita guiada: formada pels components i organitzadors de la visita guiada, tant els que hi participen activament com els que col·laboren en poder portar a terme la seva realització. Dins hi haurà la "subcomissió d'ambientació" dirigida a organitzar l'atrezzo, utilleria, muntatge d'escenaris, vestuari, etc.
- Comissió lúdica: destinada a l'organització i seguiment de les activitats de caràcter festiu i lúdic, centralitzat en la Rua d'Empestats.
- Comissió de recursos econòmics: dedicada al control dels recursos econòmics i a l'acceptació de pressupostos i despeses. Formada per membres escollits de cadascuna de les anteriors comissions.

-- Queda oberta la possibilitat de crear noves comissions amb funcions no contemplades en les presents.
-- Tothom que vulgui participar en la Festa dels Empestats ha d'incorporar-se en una de les comissions o en vàries d'elles (es pot formar part de tantes comissions com es vulgui).
-- S'ha d'intentar assistir a les reunions un cop compromès amb aquella comissió. El fet d'assistir a les reunions no implica formar part de la comissió.

En breu anunciarem les primeres reunions de cada comissió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada