dimecres, 25 de setembre del 2013

Notícies Empestades

El programa "Divendres", que TV3 emet cada tarda de dilluns a divendres, tindrà com a protagonista Malgrat de Mar durant la setmana vinent. Paral·lelament, el programa de Catalunya Ràdio "Els optimistes" també s'instal·larà de dilluns a divendres al poble.
El programa "Divendres" convertirà, a partir del proper dilluns 30 de setembre, la plaça de l'Església en un gran plató de televisió des d'on emetrà en directe entrevistes amb diferents veïns i veïns de Malgrat de Mar. El periodista Espartac Peran conduirà les connexions en directe. L'equip del "Divendres" serà a Malgrat dilluns, dimarts i dimecres. Alguns dels temes que la Televisió pública catalana té previst tractar per parlar del poble són: les Mines de Can Palomeres i els ratpenats, l'explorador Fèlix Cardona, la Festa dels Empestats, el fesol del ganxet, l'escarola i la pagesia, així com el matemàtic Anton Aubanell i les bombolles gegants, així com un recordatori a Xesco Boix, i la recomanacions de diverses rutes per visitar llocs emblemàtics de Malgrat, entre altres.

D'altra banda, el programa "Divendres" fa una crida als malgratencs i malgratenques a ser presents a la plaça de l'Església aquest proper dilluns a a partir de les 17 h quan l'escriptor Màrius Serra amb la seva secció “Paraules en Ruta”, repassarà la forma de parlar i les dites més populars de Malgrat, i convidarà a prendre part a veïns i veïnes del poble. Durant els darrers dies, equips de càmeres i redactors han visitat Malgrat de Mar.

El magazín de sobretaula, que condueixen els periodistes Xavi Coral i Espartac Peran, visita cada setmana un poble, des d'on es tracten temes d'interès general, nutrició, història, llengua, visites en directe, recomanacions i propostes de rutes del municipi en qüestió.

Per altra part, el programa és "Els optimistes" de Catalunya Ràdio, que presenten en Manu Guix i l'Àngel Llàcer, de dilluns a divendres de 13 h i 14 h. De dilluns a dijous, el programa es farà des dels estudis de l'avinguda Diagonal a Barcelona amb connexions en directe des de Malgrat. El divendres, el programa es farà des del Centre Cultural de Malgrat de Mar. Aquest espai restarà obert a les persones interessades a assistir-hi com a públic a l'emissió en directe del programa. Segons els responsables del programa, s'entrevistarà a diferents entitats i veïns i veïnes i entitats del poble.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada